Aylık Sınıf Rehberlik Faaliyet Raporları, içerisinde bulunulan ayın kazanım ve etkinlikleri baz alınarak hazırlanıp her ayın 25'inde Rehberlik Servisine teslim edilecektir.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz Okul Psikolojik Danışmanımız Özlem ALACA tarafından 1-30 Nisan tarihleri arasında hafta içi 10.30-14.30 saatleri arasında Uzaktan (Online) Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri verilecektir.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Türkan KARATAŞ öğrencileri ile birlikte C Vitamini Şenliği etkinliğini gerçekleştirdi.

Velilerimizin katılımı ile masal anlatımı etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerimizden Selma BERK TOKGÖZ öğrencileri ile okulumuz oyun parkında mola verdi.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Selma BERK TOKGÖZ öğrencileri ile Film Günü etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

Anasınıfı öğretmenlerimizden Selma BERK TOKGÖZ Kütüphanede Zaman Geçirme etkinliğini gerçekleştirdi ve öğrencileri toplum kurallarına dair bilgi edindi.

Şbt

Anasınıfı öğretmenlerimizden Selma BERK TOKGÖZ öğrencileri ile "Uzaya Yolculuk var" etkinliğini gerçekleştirdi ve öğrenciler konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Şbt

1. sınıf öğretmenlerimizden Zeliha DÖNMEZ iki kiraz tanesinden yola çıkarak ikişer ritmik sayma etkinliğini öğrencileri ile gerçekleştirdi.

Şbt

2. sınıf öğretmenlerimizden Sibel YELSELİ Türkçe dersinde öğrencileri ile limon yetiştirme etkinliğini gerçekleştirdi.

Şbt

Anasınıfı  öğretmenimiz Selma Berk tarafından kültürel değerlerimizden Nasrettin hoca, sanat, drama ve müzik orff çalışması yapılmıştır.

Şbt

03-04 Misan 2020 tarihinde Antalya'da Eğitim ve Ahlak Kongresi yapılacaktır.Başvurular  http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr/ adresinden yapılmaktadır.

Ara

Öğrencilerimiz ile derslerimizi eğlenceli hale getirdik 2019 yılının son haftasında yeni yıl gözlemlerimizi yaptık. Bu şekilde öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini sağlarken aynı zamanda ince motor becerilerinin gelişimine de katkı sağlamış olduk.

Ara

Öğrencilerimiz ile film izleyerek birlikte zamanı güzel hale getirdik.

Ara

Öğrencilerimizle en uzun gecenin neden olduğunu öğrenip etkinliğimiz i eğlenceli hale getirmek için pijama partisi yaptık.