Ara

Ritim çalışmaları yapan öğrencilerimiz öğrendiklerini gösteri ile sergilediler.

Ara

Düzenli aralıklarla veli ziyaretleri yaparak çocuklarımızın için de bulunduğu şartları değerlendiriyoruz ve velilerimiz ile iş birliği içerisinde çocuklarımıza dair iletişim kuruyoruz.

Ara

Anasınıfı oğrencilerimiz ile küçük kas  çalışması  hayaller eşliğinde pekiştirildi.

Ara

Eş anlamlı kelimeler tombala oyunu

Dikkat -Hızlı Algı -Her Güne  1 EĞlenceli Bulmaca &  Anlamına Göre Kelimeler

Ara

"Z" sesini ogrendik zarflar yaptik ve onları boyadik, sonrasında da icinden cikan kelimelerle okuma etkinligi yaptik.

Ara

Okuma saati etkinliğimiz... Okuma saatimizde bizlere ve öğrencilerimize eşlik eden velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimde kaliteyi, iş birliğini artırma çabalarımız. Veli ziyaretlerimiz...

Ara

4.sınıf öğrencilerimiz, uyum sınıfı öğrencilerimiz ve başlarında onlarla birlikte olan öğretmenlerimiz sinemada.. Hayatında ilk defa sinemaya gidip film izleyecek olan çoğu öğrencimiz heyecan içinde.

Ara

'Tek yönlü değil çok yönlü öğrenme olmalı' mantığından hareketle hep birlikte sözcük avı bulmacasi çözdük,eğlenerek bulmacayla tanıştık.

Ara

Tüm 4.sınıf ve uyum sınıflarımızı başlarında öğretmenleriyle beraber Gaziantep ve Zeugma müzeleri gezisi, bunun yanında da vatanseverligi anlatan 'Naim' filmini izlemek için yolcu ettik. Güle güle gidip gelsinler inşallah..

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi için başlatmiş olduğumuz manav projemiz devam etmektedir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amaçlı okul koridorlarına bilgi verici yazılar ve engellilere dair sözler asılmıştır.

Kas

Kitap okuma saati olarak belirlediğimiz 5.derslerde hergün her sınıfta kitap okumaya devam ediyoruz. Hergün bir sınıf kütüphanede kitap okuyacak diye ilan ettiğimiz programa göre ise bugün kütüphanede kitap okuma sırası 4-A sınıfındaydı.