Rehberlik Servisi "Problem Çözme Çarkı"

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından 3/D sınıfı öğrencilerimize Problem Çözmede yapıcı yaklaşıma dair seminer çalışması yapıldı.

Noktalama işaretleri yarışması yaptık. öğrencileri önce isaretlerimizi boyadı kesti. Yarışmaya hazırlandı. Yarışmada tahtadaki cümlelere hangi işaret gelecekse onu gösterdiler. keyifle pekistirdiler.

Temiz Birey, Temiz Okul

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından Okulumuz WC girişlerine öğrencilerimize temizlik konusunda farkındalık ve bilinç kazandırmak amacı ile bilgilendirici görsel broşürler asılmıştır.

Kelebegin oluşum aşamaları varlıkları oluşum aşamalarıa göre sıralama becerisi

İskelet sistemini öğreniyoruz

1/C ve 1/D nin doğruluk ve dürüstlük çalışmaları

Pano çizgi film özlü sözler le değerimiz pekistirildi

Rehberlik Servisi "Teknoloji Bağımlılığı"

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından 3/B sınıfı öğrencilerimize teknoloji bagimliligi konulu seminer çalışması yapıldı ve broşür dağıtıldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Kesme  yapıştırma  tekniğiyle  yapılan şapkalarla  kelebekler draması

Güneşin dünyamıza etkileri ve gece gündüz oluşumu bütünleştirici fen ve sanat etkinliği ana sınıfına yapıldı.

Rehberlik Servisi " Problem Çözme Becerileri"

2/E sınıfı öğrencilerimize Problem Çözme Becerileri konulu seminer çalışması Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapıldı ve etkinliklerle anlatım desteklendi.

Rehberlik Servisi "Disgrafi Çalışmaları"

Okulumuzda b ve d seslerini karıştıran öğrencilerimiz ile 4. Aşama Disgrafi Çalışmaları Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapılmıştır.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Birinci sınıf öğretmeni Nilgün Burca öğrencilerine hecelere ayırmayı öğretti.

Okulumuz kadın öğretmenlerinin "Dünya Kadınlar Günü" Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından kutlandı.

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Tuğçe Türkay öğrencileri ile Yaratıcı Baskı Çalışması yaptı.

Okulumuz 2/C sınıfı öğretmenlerinden Sibel YELSELİ öğrencileri ile Acil Numaraları öğrenme etkinliğini gerçekleştirdi.