1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından organize edilen deprem tatbikatı yapıldı.

2/D sınıfı öğrencilerine Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından seminer çalışması yapıldı.Olumlu ve olumsuz davranışlardan bahsedilip hangi davranışın hangi alana ait olduğuna öğrenciler karar verip boyadılar. Olumsuz davranışlardaki elma kararırken, olumlu davranışlardaki kızardı.

GENAP ve Sosyal Okul Projeleri kapsamında 2/C sınıfı öğrencilerimize Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından Problem Çözme Becerileri konulu seminer çalışması  yapıldı ve etkinliklerle anlatım desteklendi.

Rehberlik Servisi "Akran Zorbalığı"

2/B sınıfı öğrencilerimiz ile Akran Zorbalığı seminer çalışması Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapıldı ve sonrasında  Elma Etkinliği yapıldı. Zorbalık konusunda bilgi verildi ve dönütler alındı.

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından 2/A sınıfı öğrencilerimiz ile Akran Zorbalığı seminer çalışmasından sonra Elma Etkinliğimizi gerçekleştirdik. Zorbalık yaptığımız elma çürüdü, iyi davrandığımız elma sağlıklı kaldı. "Böylece sözlerimizin insanlar üzerinde nasıl kötü bir his bırakabildiğini vurgulamış olduk. Çocuklar bunu somut olarak gördü ve anladı."

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında idlip ve Çanakkale şehitlerimiz için Çanakkale şiiri Birinci sınıf öğretmeni Zeliha Dönmez ve öğrencileri ile sınıfta okundu.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında okullar arası futbol turnuvası okulumuzda katıldı ve ilk maçında  galibiyet aldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında SORUMLULUK değeri kapsamında  yumurtalarını bir hafta boyunca kırmadan getiren öğrencilerimize ödülleri verildi

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında El becerini geliştirme kesme yapıştırma  tekniği  ile ilkbahar ağacı yaptık

İletişim Becerileri "Anlama ve Geridönüt"

GENAP ve Sosyal Okul Projeleri kapsamında 1/D sınıfı öğrencilerimize İletişim  Becerileri konusu ile ilgili seminer ve etkinlik çalışması Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapılmıştır.

Rehberlik Servisi "Olumlu Davranış Geliştirme"

GENAP ve Sosyal Okul Projeleri kapsamında 1/C sınıfı öğrencilerimiz ile Davranış Geliştirmeye Yönelik seminer çalışması ve etkinlikler   Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapıldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerine sorumluluk bilincini kazandırmak için çiçek dikimi yapıldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Dikkat ile aradaki farkı bulma

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerine dikkat konsantrasyon ve nesneleri renklerine göre ayırt edebilme becerisinin gelişimini sağladık

Rehberlik Servisi "Olumlu Davranış Geliştirme"

GENAP ve Sosyal Okul Projeleri kapsamında 1/B sınıfı öğrencilerimiz ile Davranış Geliştirmeye Yönelik seminer çalışması ve etkinlikler Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından yapıldı.