Genap ve sosyal okul projesi kapsamında saatleri kes yapıştır etkinliği ile öğrendik.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Serbest etkinliklerde zentangle yöntemiyle odaklanma ve becerileri geliştiren boyama etkinliği yapıldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında derslerimizi etkinliklerle sürdürmeye devam ediyoruz.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Fen ve doğa etkinliği ışık deneyi ana sınıfı öğrencileri ile yapıldı.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında Çarpma işlemini çarpma tuzluklarıyla pekiştiriyoruz

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında 1/A sınıfı öğretmeni Nilgün Burca sınıfıyla sayıları kes birleştir yapıştır etkinliği ile öğrencilere kavratti..

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında öğrencilerimizi tenis turnuvasina kattık.

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında 4/C sınıf öğretmeni Gülbahar hocamiz öğrencileriyle serbest etkinlikte çiğ köfte partisi yapıp eğlenceli vakit geçirdiler.

Şbt

1. sınıf öğretmenlerimizden Nilgün BURCA ÇAKMAK sınıfı ile ritmik sayma trenine 5'er ritmik yaboyayazdılardılar, kestiler.Hem eğlendiler hem öğrendiler.

Şbt

GENAP ve Sosyal Okul Projeleri kapsamında okulumuzda başlatmış olduğumuz "ayın en çok kitap okuyanı" çalışmamızda derece yapan öğrencilerimize Okul müdürümüz Cuma AĞCA tarafından ödül verildi ve kitap okumaya teşvik edici konuşmalar yapıldı.

Şbt

Rehberlik Servisi "Sorumlu Birey, Sorunsuz Toplum"

Küçük yaşlardan itibaren sorumluluk bilincini geliştirmek için fırsatlar yaratmak çocuğun ileride topluma daha uyumlu bir birey yaparken duyuşsal ve bilişsel alanlarda da sağlıklı bir birey olmasına katkı sağlar.Sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmen Özlem ALACA tarafından etkinlikler yapıldı.

Şbt

GENAP ve Sosyal Okul Projesi kapsamında okulumuzda yapılan resim yarışmasında ilk 3e girerek derece yapan öğrencilerimize okul müdürümüz Cuma AĞCA tarafından ödül verildi.

Şbt

Karate alanında Gaziantep ilimizde derece yaparak okulumuzu temsil eden minik yeteneklerimize okul müdürümüz tarafından ödül verildi.

Şbt

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında görsel sanatlarda deve kuşu şablonlu etkinliğimiz

Şbt

Genap ve sosyal okul projesi kapsamında fen etkinliği olarak karbonat ve sirke ile balon şişirdik.